Gauge Company slider 2

Chemie bulklogistiek
r
Telemetrie units

Onze telemetrie units zijn volledig autonoom, dankzij batterijvoeding, en daarmee draadloos op bulktanks te installeren.

i
Up to date

Altijd op de hoogte van uw tankstanden, dankzij het online monitoring portal. Logistiek planners kunnen op basis hiervan nieuwe leveringen plannen en routes optimaliseren.

m
Optimaliseer uw route

Door inzicht in de niveaustanden kunt u efficiƫnter leveren en op tijd, capaciteit en brandstof besparen. U bepaalt zelf wanneer leveringen gedaan worden, zodat de levering, eventueel in combinatie met andere leveringen, zo efficiƫnt mogelijk verzorgd wordt. U neemt uw klanten de zorg volledig uit handen en profiteert zelf van de besparingen op logistiek en handling in uw operatie.

`
Eenvoudig te installeren

Het systeem is eenvoudig op ieder type tank of container te installeren en geschikt voor o.a. het meten van zuren en basen. Met ons team van monteurs verzorgen we de plaatsing, configuratie en ingebruikname op locatie. Zo zorgen we voor kundige montage en de oplevering van een werkende installatie op uw locatie of op locatie bij uw klanten.

Voorbeeld online chemietank monitoring